Αίτηση – Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις 2020

Οι υποψήφιοι/ες για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ έτους 2020 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποβάλλουν ηλεκτρονικά Αίτηση – Δήλωση (Α-Δ) από Δευτέρα 30 Μαρτίου μέχρι και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020.
Η Αίτηση – Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις αποστέλλεται με e-mail από τους υποψηφίους και καταχωρίζεται ηλεκτρονικά στα ΕΠΑΛ. Τα έντυπα της Αίτησης – Δήλωσης αναρτώνται στο διαδίκτυο (στην διεύθυνση https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis). Μπορείτε να βρείτε άμεσα αυτά που αφορούν τα ΕΠΑ.Λ. εδώ : https://tinyurl.com/exams20-dilosi, https://tinyurl.com/exams20-odhgies, https://tinyurl.com/exams20-engyklios) Ο/Η υποψήφιος/α κατεβάζει και αποθηκεύει το αρχείο της Αίτησης – Δήλωσης που κατά περίπτωση τον αφορά, στον υπολογιστή του. Στη συνέχεια το συμπληρώνει (μόνο τα γκρι στοιχεία) με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτει. Τέλος το αποστέλλει συμπληρωμένο ηλεκτρονικά (με e-mail) στο ΕΠΑ.Λ. που φοιτά για ηλεκτρονική καταχώριση, μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία (30 Μαρτίου ως 9 Απριλίου 2020) ή, αν πρόκειται για απόφοιτο, στο ΕΠΑΛ από το οποίο αποφοίτησε ή στο πλησιέστερο στην κατοικία του ΕΠΑΛ.
Η διεύθυνση email που έχει δημιουργήσει το 2o ΕΠΑ.Λ., ειδικά για τη διαχείριση των αιτήσεων είναι : exams2020@2epalkilkis.gr. Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιείτε πάντα και την κύρια διεύθυνση του σχολείου : mail@2epal-kilkis.kil.sch.gr